Εκτέλεση
Καθώς εκτελείτε τη συνταγή, τσεκάρετε τα βήματα που ολοκληρώνετε
Χτυπάμε τα βούτηρα με την ζάχαρη στο μίξερ με φτερό μέχρι να αφρατέψουν πολύ καλά
Προσθέτουμε τα αυγά με το γάλα σιγά-σιγά να ενσωματωθούν
Τέλος προσθέτουμε όλα τα υπολοιπα υλικά μας μέχρι να γίνει μια λεία ζύμη
Τοποθετούμε σε φόρμες πίτας και ψεκάζουμαι με νερό από πανω και στρωνουμε την πίτα
Ψήνουμε σε αερόθερμο στους 160 βαθμούς αναλόγως το βαρος της πίτας μας