Εκτέλεση
Καθώς εκτελείτε τη συνταγή, τσεκάρετε τα βήματα που ολοκληρώνετε
Παίρνουμε από τη συνταγή 2 κιλά αλεύρι, 2 κιλά νερό και το προζύμι. Τα αναμιγνύουμε και τα αφήνουμε για 1 ώρα σε θερμοκρασία δωματίου.
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε στην αργή ταχύτητα για 14 λεπτά.
Ξεκουράζουμε τη ζύμη μας 3 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου ή 18 ώρες στο ψυγείο σκεπασμένη.
Κόβουμε-μορφοποιούμε ελαφρά.
Φουρνίζουμε με ατμό σε προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά στους 230 βαθμούς και άλλα 30 λεπτά στους 200 με ανοιχτό τάμπερ.