Εκτέλεση
Καθώς εκτελείτε τη συνταγή, τσεκάρετε τα βήματα που ολοκληρώνετε
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 10 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 2 λεπτά στη γρήγορη.
Ξεκουράζουμε για 2 ώρες περίπου σε θερμοκρασία δωματίου κάνοντας διπλώματα της ζύμης ανά 30 λεπτά .
Κάνουμε μια μίξη από αλεύρι τύπου Μ χοντρό και συμιγδάλι ψιλό 1 προς 1 και μορφοποιούμε τη ζύμη μας μέσα σε αυτό στρίβοντας την να κρατησει αλεύρι.
Ξεκουράζουμε για 20 λεπτά σε θερμοκρασία χώρου και φουρνίζουμε σε δυνατό φούρνο ( 230 ) με ατμό για περίπου 30 λεπτά .