Εκτέλεση
Καθώς εκτελείτε τη συνταγή, τσεκάρετε τα βήματα που ολοκληρώνετε
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί με τα ¾ της ποσότητας του νερού και το υπόλοιπο σιγά-σιγά με 7 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 3 λεπτά στη γρήγορη.
Ξεκουράζουμε για περίπου 2 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου.
Κόβουμε-μορφοποιούμε.
Βάζουμε στη στόφα για περίπου 40 λεπτά.
Χαράζουμε με σπάτουλα ή μαχαίρι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο σε 210 βαθμούς με ατμό για περίπου 40 λεπτά.