Ψωμί Ολικής από Μαλακό Σιτάρι

Κατηγορία: Αρτοποιίας

Υλικά

Τσεκάρετε όσα υλικά έχετε χρησιμοποιήσει στη συνταγή

100 γρ. αλάτι
80 γρ. μαγιά
3.400 γρ. νερό

Εκτέλεση

Καθώς εκτελείτε τη συνταγή, τσεκάρετε τα βήματα που ολοκληρώνετε

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί με τα ¾ της ποσότητας του νερού και το υπόλοιπο σιγά-σιγά με 7 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 3 λεπτά στη γρήγορη.
Ξεκουράζουμε για περίπου 2 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου.
Κόβουμε-μορφοποιούμε.
Βάζουμε στη στόφα για περίπου 40 λεπτά.
Χαράζουμε με σπάτουλα ή μαχαίρι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο σε 210 βαθμούς με ατμό για περίπου 40 λεπτά.