Ψωμί Καλαμποκιού

Κατηγορία: Αρτοποιίας

Υλικά

Τσεκάρετε όσα υλικά έχετε χρησιμοποιήσει στη συνταγή

80 γρ. ελαιόλαδο
200 γρ. ζυμάρι 24 ωρών
2.600 γρ. νερό
90 γρ. αλάτι
90 γρ. μαγιά

Εκτέλεση

Καθώς εκτελείτε τη συνταγή, τσεκάρετε τα βήματα που ολοκληρώνετε

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 6 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 5 λεπτά στην γρήγορη.
Ξεκουράζουμε για 20 λεπτά.
Κόβουμε, μορφοποιούμε και βάζουμε στόφα για περίπου 35 λεπτά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 210 για 35 λεπτά και άλλα 7 με ανοικτό τάμπερ.