Εκτέλεση
Καθώς εκτελείτε τη συνταγή, τσεκάρετε τα βήματα που ολοκληρώνετε
Ζυμώνουμε όλα μαζί για 8 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 3 λεπτά στη γρήγορη.
Τοποθετούμε σε λαδωμένη λεκάνη και ξεκουράζουμε σε θερμοκρασία δωματίου για 1 ώρα κάνουμε δύο διπλώματα.
Τοποθετούμε στο ψυγείο σκεπασμένο για 18 ώρες.
Αφήνουμε εκτός ψυγείου για 1 ώρα, ώστε να επανέλθει σε θερμοκρασία δωματίου.
Κόβουμε-μορφοποιούμε ελαφρά.
Ξεκουράζουμε για άλλη 1 ώρα
Φουρνίζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 230 βαθμούς με ατμό και κατεβάζουμε άμεσα στους 210 βαθμούς.
Ψήνουμε για περίπου 45 λεπτά. Τα τελευταία 10 λεπτά με ανοιχτό τάπμπερ.