Εκτέλεση
Καθώς εκτελείτε τη συνταγή, τσεκάρετε τα βήματα που ολοκληρώνετε
Ανακατεύουμε το αλεύρι με το νερό και κάνουμε μια αυτόλυση για περίπου 1 ώρα σε θερμοκρασία δωματίου.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε για 10 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 2 λεπτά στην γρήγορη.
Ξεκουράζουμε για περίπου μια ώρα και κόβουμε την ζύμη περίπου 400 γρ.
Πλάθουμε ελαφρά (με διπλώματα) και τοποθετούμε κατά προτίμηση σε καλαθάκια.
Βάζουμε στην στόφα με χαμηλή υγρασία (60%) και 32 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά.
Φουρνίζουμε σε δυνατό φούρνο (230 βαθμους) με ανοιχτή πόρτα και κατεβάζουμε στους 210.