Εκτέλεση
Καθώς εκτελείτε τη συνταγή, τσεκάρετε τα βήματα που ολοκληρώνετε
Ζυμώνουμε όλα μαζί για 12 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 3 λεπτά στην γρήγορη.
Ξεκουράζουμε για μια ώρα και κάνουμε δυο διπλώματα στην ζύμη.
Τοποθετούμε σε κλειστό σκεύος στο ψυγείο για 18 ωρες.
Αφήνουμε την ζύμη να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και μορφοποιούμε ελαφρά.
Ξεκουράζουμε για 1 ωρα ακόμα και φουρνίζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 για 30 λεπτά και στους 200 για 20 λεπτά με ανοικτό τάμπερ .
Προτεινόμενο βάρος ζύμης 700 γρ. και πάνω.