Εκτέλεση
Καθώς εκτελείτε τη συνταγή, τσεκάρετε τα βήματα που ολοκληρώνετε
Τοποθετούμε τους σπόρους σε μια λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί και τους ψήνουμε στον φούρνο να πάρουν χρώμα. Τους ρίχνουμε σε 1000 γρ. νερό από τη συνταγή μας για 20 λεπτά περίπου μέχρι να κρυώσουν.
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 8 λεπτά στην 1η ταχύτητα και 7 λεπτά στην 2η
Ξεκουράζουμε σκεπασμένο με ένα πανί για 10 λεπτά περίπου και κόβουμε σε τεμ. 500 γρ. και μορφοποιούμε
Έχουμε ένα ταψάκι με ένα πανί βρεγμένο και βουτάμε το ψωμί μας να πάρει υγρασία και το βουτάμε σε ένα άλλο με σπόρια ανάμικτα
Στοφάρουμε για 30 λεπτά περίπου σε στόφα με 34º θερμοκρασία και 75% υγρασία
Κόβουμε με ένα μαχαίρι στην επιφάνεια του ψωμιού και φουρνίζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 230º με πολύ ατμό για 25 λεπτά με κλειστό τάμπερ και 10 λεπτά με ανοικτό