Εκτέλεση
Καθώς εκτελείτε τη συνταγή, τσεκάρετε τα βήματα που ολοκληρώνετε
Κάνουμε poolish με 1.000 γρ. αλεύρι κρουασάν, 1.000 γρ. νερό, 240 γρ. μαγιά χρυσή και το αφήνουμε περίπου για 1 ώρα.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε για 4 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 2 λεπτά στη γρήγορη.
Ξεκουράζουμε για περίπου 40 λεπτά, πατάμε τη ζύμη και βάζουμε κατάψυξη.
Ξεπαγώνουμε και προσθέτουμε 750 γρ. βούτυρο ανά 4.000 γρ. ζύμης.
Κάνουμε τα διπλώματα και κόβουμε.
Στοφάρισμα στους 29 με 30 βαθμούς με 75% υγρασία
Ψήνουμε ανάλογα τον όγκο.