Κουλούρι Χαρουπιού

Κατηγορίες: Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής

Υλικά

Τσεκάρετε όσα υλικά έχετε χρησιμοποιήσει στη συνταγή

3.000 γρ. Carob Flour Mix EXTRA
850 γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική
110 γρ. Μαγιά χρυσή
2 γρ. Αλάτι
5 γρ. Κανέλα
10 γρ. Μαχλέπι
3 γρ. Μαστίχα
1.550 γρ. Νερό

Εκτέλεση

Καθώς εκτελείτε τη συνταγή, τσεκάρετε τα βήματα που ολοκληρώνετε

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 8 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 6 λεπτά στη γρήγορη.
Ξεκουράζουμε για 5 με 8 λεπτά και κόβουμε στο επιθυμητό βάρος.
Στοφάρουμε και φουρνίζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.

Άλευρα Συνταγής