Κέικ Χαρούπι

Κατηγορία: Ζαχαροπλαστικής

Υλικά

Τσεκάρετε όσα υλικά έχετε χρησιμοποιήσει στη συνταγή

800 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
12 τεμ. αυγά (medium)
600 γρ. ηλιέλαιο
600 γρ. χυμό πορτοκάλι
60 γρ. μπέικιν πάουντερ
10 γρ. βανίλια

Εκτέλεση

Καθώς εκτελείτε τη συνταγή, τσεκάρετε τα βήματα που ολοκληρώνετε

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός το αλεύρι σε μίξερ με το φτερό για περίπου 5 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα
Προσθέτουμε το αλεύρι και χτυπάμε στην τρίτη ταχύτητα για άλλα 3 λεπτά
Τοποθετούμε σε φόρμες
Ψήνουμε σε αερόθερμο στους 170 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά [500 γρμ φόρμα]