Εκτέλεση
Καθώς εκτελείτε τη συνταγή, τσεκάρετε τα βήματα που ολοκληρώνετε
Ζυμώνουμε όλα μαζί για 12 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 1 λεπτό στη γρήγορη.
Ξεκουράζουμε για 1 ώρα σε λαδωμένη λεκάνη με δύο διπλώματα.
Κόβουμε-μορφοποιούμε και τοποθετούμε σε καλαθάκια με τη ραφή προς τα πάνω.
Τοποθετούμε στο ψυγείο για 18-24 ώρες.
Τα αφήνουμε να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου, τουμπάρουμε και χαράζουμε με μαχαίρι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 210 βαθμούς με ανοιχτές πόρτες για περίπου 40 λεπτά.