Μπριοζ Χαρούπι Με Καραμελωμένο Μήλο & Grumble Καρύδι

Κατηγορίες: Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής

Υλικά

Τσεκάρετε όσα υλικά έχετε χρησιμοποιήσει στη συνταγή

1.500 γρ. Carob Flour Mix EXTRA
140 γρ. Ζάχαρη
20 γρ. Αλάτι
400 γρ. Αυγό
200 γρ. Κρόκο
70 γρ. Ιμβερτοζάχαρο
170 γρ. Γάλα
60 γρ. Μαγιά χρυσή
250 γρ. Βούτυρο 82%

Εκτέλεση

Καθώς εκτελείτε τη συνταγή, τσεκάρετε τα βήματα που ολοκληρώνετε

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από το βούτυρο για 7 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 5 λεπτά στη γρήγορη. Πριν βάλουμε την γρήγορη, προσθέτουμε και το βούτυρο.
Ανοίγουμε σε φύλλο, προσθέτουμε την γέμιση του μήλου και κλεινουμε.
Βάζουμε στην στόφα και πριν φουρνίσουμε περνάμε με αυγό-γάλα και τοποθετούμε το Grumble.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς για περίπου 25 λεπτά.

Υλικά

Τσεκάρετε όσα υλικά έχετε χρησιμοποιήσει στη συνταγή

1.000 γρ. Μήλα
280 γρ. Ζάχαρη
3 γρ. Κανέλλα
80 γρ. Βούτυρο 82%
3 γρ. Άμυλο

Εκτέλεση

Καθώς εκτελείτε τη συνταγή, τσεκάρετε τα βήματα που ολοκληρώνετε

Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μήλα σε κυβάκια και βάζουμε όλα τα υλικά μέσα σε μια κατσαρόλα εκτός το βούτυρο και το άμυλο και ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να καραμελώσει το μήλο και να πάρει χρυσαφί χρώμα.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο με το άμυλο και αφήνουμε στο ψυγείο για ένα βράδυ.

Υλικά

Τσεκάρετε όσα υλικά έχετε χρησιμοποιήσει στη συνταγή

150 γρ. Αλεύρι
150 γρ. Βούτυρο 82% παγωμένο
150 γρ. Ζάχαρη καστανή
150 γρ. Καρύδια
3 γρ. Κανέλλα

Εκτέλεση

Καθώς εκτελείτε τη συνταγή, τσεκάρετε τα βήματα που ολοκληρώνετε

Τα ανακατεύουμε όλα μαζί σε μίξερ με φτερό, με προσοχή να μην ενωθούν απόλυτα τα υλικά μας.

Άλευρα Συνταγής