Μπισκότο Λαδιού

Κατηγορία: Ζαχαροπλαστικής

Υλικά

Τσεκάρετε όσα υλικά έχετε χρησιμοποιήσει στη συνταγή

1.200 γρ. ελαιόλαδο
1.200 γρ. χυμό πορτοκάλι
40 γρ. ξύσμα πορτοκάλι
200 γρ. μπείκιν πάουντερ
1.000 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
40 γρ. κανέλλα

Εκτέλεση

Καθώς εκτελείτε τη συνταγή, τσεκάρετε τα βήματα που ολοκληρώνετε

Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ ή μια λεκάνη εκτός από το αλεύρι και αναμιγνύουμε μέχρι να γίνει ένας λευκός χυλός
Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε απαλά
Πλάθουμε σε σχήμα λαδοκούλουρου
Φουρνίζουμε για 25 λεπτά περίπου σε αερόθερμο στους 180 βαθμούς με ανοικτό τάμπερ

Άλευρα Συνταγής