Μπισκότα Πασχαλινά

Κατηγορία: Ζαχαροπλαστικής

Υλικά

Τσεκάρετε όσα υλικά έχετε χρησιμοποιήσει στη συνταγή

1.200 γρ. βούτυρο 82%
400 γρ. βούτυρο 99% βανιλίνης
1.000 γρ. ζάχαρη άχνη
8 τεμ. αυγά (large)
40 γρ. μπέικιν πάουντερ
5 γρ. βανίλια

Εκτέλεση

Καθώς εκτελείτε τη συνταγή, τσεκάρετε τα βήματα που ολοκληρώνετε

Χτυπάμε με το φτερό στο μίξερ τα βούτηρα με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν πολύ καλά
Προσθέτουμε σιγα σιγα τα αυγά και συνεχίζουμε το χτύπημα στο γρήγορο για 2 ακόμα λεπτά αφου μπούν όλα τα αυγά
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά μας κοσκινισμένα και χτυπάμε για άλλα 2 λεπτά στο γρήγορο
Πλάθουμε σχέδια της αρέσκειας μας και αλείφουμε με αυγό τα μπισκότα
Φουρνίζουμε για περίπου 25-30 λεπτά στους 170 βαθμούς

Άλευρα Συνταγής