Multiseed White

Multiseed White

Περιγραφή

Μείγμα για πολύσπορο λευκό ψωμί.

Για την ζύμη

Συστατικό Δοσολογία
Multiseed White 1000 gr
Αλάτι 20 gr
Νερό 620 με 650 gr
Μαγιά 20 gr

Μέθοδος Εργασίας

Θερμοκρασία βάσης 27°C
1η ταχύτητα 5 λεπτά
2η ταχύτητα 7 λεπτά
Θερμοκρασία ζύμης 25°C
Ξεκούραση 30 λεπτά
Μεριδοποίηση 350 grs
Σχηματοποίηση Σε φόρμα ή μακρόστενο
Στόφα 40 λεπτά στους 35°C
Ψήσιμο 30 λεπτά στους 230°C με ατμό
Καθαρό Βάρος 25 Kg.