Περιγραφή
Μείγμα πολύσπορο σκούρο με λιναρόσπορο και σκούρα άλευρα.
Για την ζύμη
Συστατικό | Δοσολογία |
---|---|
Multiseed Dark | 1000 gr |
Αλάτι | 20 gr |
Νερό | 620 με 650 gr |
Μαγιά | 20 gr |
Μέθοδος Εργασίας
Θερμοκρασία βάσης | 27°C |
1η ταχύτητα | 5 λεπτά |
2η ταχύτητα | 7 λεπτά |
Θερμοκρασία ζύμης | 25°C |
Ξεκούραση | 30 λεπτά |
Μεριδοποίηση | 350 gr |
Σχηματοποίηση | Σε φόρμα ή μακρόστενο |
Στόφα | 40 λεπτά στους 35°C |
Ψήσιμο | 30 λεπτά στους 230°C με ατμό |
Καθαρό Βάρος 25 Kg.