Περιγραφή
Mε chia quinoa και λιναρόσπορο για ισορροπημένη διατροφή.
Για την ζύμη
Συστατικό | Δοσολογία |
---|---|
LOW G. I. Χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη | 1000 gr |
Νερό | 540 με 580 gr |
Μαγιά | 30 gr |
Μέθοδος Εργασίας
Θερμοκρασία βάσης | 28°C |
Αυτόλυση | 30 λεπτά με πρόσθετα 60 gr νερό |
1η ταχύτητα | 5 λεπτά |
2η ταχύτητα | 7 λεπτά |
Θερμοκρασία ζύμης | 25°C |
Ξεκούραση | 30 λεπτά |
Μεριδοποίηση | 350 gr |
Σχηματοποίηση | Σε φόρμα ή μακρόστενο |
Στόφα | 75 λεπτά στους 26°C |
Ψήσιμο | 35 λεπτά στους 240°C κατεβάστε για 20°C για 15λεπτά |
Καθαρό Βάρος 25 Kg.