Περιγραφή
Μείγμα για αυθεντική Γαλλική μπαγκέτα.
Για την ζύμη
Συστατικό | Δοσολογία |
---|---|
Γαλλική Μπαγκέτα | 500 gr |
Αλεύρι | 500 gr |
Αλάτι | 18 gr |
Νερό | 650 gr +50 gr στη 2η ταχ. |
Μαγιά | 20 gr |
Μέθοδος Εργασίας
Θερμοκρασία βάσης | 28°C |
1η ταχύτητα | 5 λεπτά |
2η ταχύτητα | 15 λεπτά |
Θερμοκρασία ζύμης | 26°C |
Ξεκούραση | 45 λεπτά |
Μεριδοποίηση | 300 gr |
Δεύτερη ξεκούραση | 20 λεπτά |
Σχηματοποίηση | Απαλά σε σχήμα μπαγκέτας χωρίς να αφαιρέσετε τον αέρα από τη ζύμη |
Στόφα | 40 λεπτά στους 25°C |
Ψήσιμο | 14 Λεπτά στους 260°C με ατμό |
Καθαρό Βάρος 25 Kg.