Γαλλική Μπαγκέτα

Γαλλική Μπαγκέτα

Περιγραφή

Μείγμα για αυθεντική Γαλλική μπαγκέτα.

Για την ζύμη

Συστατικό Δοσολογία
Γαλλική Μπαγκέτα 500 gr
Αλεύρι 500 gr
Αλάτι 18 gr
Νερό 650 gr +50 gr στη 2η ταχ.
Μαγιά 20 gr

Μέθοδος Εργασίας

Θερμοκρασία βάσης 28°C
1η ταχύτητα 5 λεπτά
2η ταχύτητα 15 λεπτά
Θερμοκρασία ζύμης 26°C
Ξεκούραση 45 λεπτά
Μεριδοποίηση 300 gr
Δεύτερη ξεκούραση 20 λεπτά
Σχηματοποίηση Απαλά σε σχήμα μπαγκέτας χωρίς να αφαιρέσετε τον αέρα από τη ζύμη
Στόφα 40 λεπτά στους 25°C
Ψήσιμο 14 Λεπτά στους 260°C με ατμό
Καθαρό Βάρος 25 Kg.