Corn Bread

Corn Bread

Περιγραφή

Mείγμα καλαμποκιού με μπαλίτσες από καλαμπόκι και ηλιόσπορο.

Για την ζύμη

Συστατικό Δοσολογία
Corn Bread 1000 gr
Αλάτι 20 gr
Νερό 600 gr
Μαγιά 20 gr

Μέθοδος Εργασίας

Θερμοκρασία βάσης 27°C
1η ταχύτητα 5 λεπτά
2η ταχύτητα 7 λεπτά
Θερμοκρασία ζύμης 25°C
Ξεκούραση 30 λεπτά
Μεριδοποίηση 350 gr
Σχηματοποίηση μακρόστενο
Στόφα 40 λεπτά στους 35°C
Ψήσιμο 30 λεπτά στους 240°C με ατμό
Καθαρό Βάρος 25 Kg.