Ciabatta

Ciabatta

Περιγραφή

Μείγμα για ciabatta με προζύμι σίτου.

Για την ζύμη

Συστατικό Δοσολογία
Ciabatta 500 gr
Αλεύρι 500 gr
Αλάτι 20 gr
Νερό 650 + 150 gr (στη 2η ταχ. )
Μαγιά 20 gr
Ελαιόλαδο 30 gr

Μέθοδος Εργασίας

Θερμοκρασία βάσης 26°C
1η ταχύτητα 5 λεπτά
2η ταχύτητα 17 λεπτά
Θερμοκρασία ζύμης 25°C
Ξεκούραση 90 λεπτά
Μεριδοποίηση 350 gr
Σχηματοποίηση Απλώστε τη ζύμη σε τελάρα ή λαμαρίνες, αλευρώστε με ψιλό σιμιγδάλι
Στόφα 45 λεπτά θερμοκρασία δωματίου
Ψήσιμο 15 λεπτά 250°C με ατμό ή ψήσιμο σε τελάρα
Καθαρό Βάρος 25 Kg.