Περιγραφή
Μείγμα για ciabatta με προζύμι σίτου.
Για την ζύμη
Συστατικό | Δοσολογία |
---|---|
Ciabatta | 500 gr |
Αλεύρι | 500 gr |
Αλάτι | 20 gr |
Νερό | 650 + 150 gr (στη 2η ταχ. ) |
Μαγιά | 20 gr |
Ελαιόλαδο | 30 gr |
Μέθοδος Εργασίας
Θερμοκρασία βάσης | 26°C |
1η ταχύτητα | 5 λεπτά |
2η ταχύτητα | 17 λεπτά |
Θερμοκρασία ζύμης | 25°C |
Ξεκούραση | 90 λεπτά |
Μεριδοποίηση | 350 gr |
Σχηματοποίηση | Απλώστε τη ζύμη σε τελάρα ή λαμαρίνες, αλευρώστε με ψιλό σιμιγδάλι |
Στόφα | 45 λεπτά θερμοκρασία δωματίου |
Ψήσιμο | 15 λεπτά 250°C με ατμό ή ψήσιμο σε τελάρα |
Καθαρό Βάρος 25 Kg.