Περιγραφή
Μείγμα απο αλεύρι χαρουπιού, ειδικά σχεδιασμένο για μπισκοτοποιία. Προσφέρει μοναδική γεύση και υφή, ενισχύοντας τη θρεπτική αξία των προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Ιδανικό για τη δημιουργία μπισκότων με πλούσιο άρωμα και φυσική γλυκύτητα.
Μπισκότα Λαδιού Χαρουπιού
Υλικά
Συστατικό | Δοσολογία |
---|---|
Μείγμα χαρούπι soft | 3.300 gr |
Ελαιόλαδο | 1.200 gr |
Χυμό πορτοκάλι | 1.200 gr |
Ξύσμα πορτοκάλι | 40 gr |
Μπέικιν Πάουντερ | 200 gr |
Ζάχαρη κρυσταλλική | 1.000 gr |
Κανέλλα | 40 gr |
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ ή σε μια λεκάνη, εκτός από το αλεύρι, και αναμιγνύουμε μέχρι να δημιουργηθεί ένας λευκός χυλός. |
Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε απαλά. |
Πλάθουμε σε σχήμα λαδοκούλουρου. |
Φουρνίζουμε για περίπου 25 λεπτά σε αερόθερμο, στους 180 βαθμούς, με ανοιχτό τάμπερ. |
Καθαρό Βάρος 10 Kg.