Περιγραφή
Μείγμα απο αλεύρι χαρουπιού και κριθαριού, ιδανικό για αλμυρές παρασκευές. Προσφέρει πλούσια γεύση, χαρακτηριστικό άρωμα και ενισχυμένη διατροφική αξία, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για ψωμιά, παξιμάδια και αρτοπαρασκευάσματα με ιδιαίτερο χαρακτήρα.
Ψωμί - Παξιμάδι Χαρουπιού
Υλικά
Συστατικό | Δοσολογία |
---|---|
Μείγμα Χαρούπι | 5.000 gr. |
Αλάτι | 90 gr. |
Μαγιά νωπή | 90 gr. |
Νερό | 3.200 gr. |
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 8 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 4 λεπτά στη γρήγορη. |
Ξεκουράζουμε για 10 λεπτά. |
Κόβουμε, μορφοποιούμε και στοφάρουμε για περίπου 35 λεπτά. |
Φουρνίζουμε για 40 λεπτά στους 210 βαθμούς. |
Στα τελευταία 10 λεπτά ανοίγουμε το τάμπερ. |
Καθαρό Βάρος 10 Kg.